BOTANICAL FEELING

bb-modder-gezicht-foto

 

 

 

 

Wil jij ervaren wat Organic Skin care mét, maar vooral  vóór je huid kan doen dan kan je dit
voor maar 15 euro in een korte Relax behandeling van ongeveer 45 minuten ervaren.

Ook voor huidproblemen is dit een perfecte behandeling en een goed
uitgangspunt voor een advies of behandelplan op maat.

Je kunt kiezen uit:

Botanical Feeling :HANDS
Botanical Feeling : FACE

 

manicure-website bb-voeten-scrubben  bb-gezicht-insmeren-foto
 
We brengen de producten aan vanaf reiniging tot intensieve voeding
en/ of naar wens

HANDS:
Bij de handen beginnen we met de Body Scrub in de geur van je keuze of die het beste aansluit bij de huidconditie. De Body Scrub zorgt ervoor dat de huid gereinigd wordt, de mineralen goed door de huid kunnen worden opgenomen en de dode huidcellen verwijdert worden. Hierna wordt het Rosewater Skinspray met de Multi Use Oil aangebracht op de nagelriemen en de handen en volgt er een korte handmassage. De olie kan, doordat het Dode Zee Zout in de Scrub de poriën goed heeft geopend, goed in de huid gesluisd worden. Vervolgens gaat hierover, afhankelijk van de wens of huid behoefte, een Dode Zee Modder masker óf een Body Butter masker en dit laten we ongeveer 5 – 15 minuten zitten (afhankelijk van de keuze) met toevoeging van (warmte en) handschoenen zodat het product gaat zorgen voor een diepere en intensievere verzorging van de huid . De overige Butter wordt ingemasseerd en als er voor de Dode Zee Modder gekozen is wordt het afgesloten met de Butter of Multi Use Oil.

FACE:
We beginnen met het reinigen van de huid met Multi Use Oil in de gewenste geur of die het beste past bij de huidconditie. Vervolgens kiezen we voor een Face Scrub óf het Dode Zee Water. Ook hier weer afhankelijk van de huidconditie en/of wensen. Hierna sprayen we de Rosewater Skinspray en masseren we de Multi Use Oil met een korte massage  in de huid. Vervolgens een heerlijk masker naar keuze of huidbehoeften.  Dode Zee Modder, Body Butter masker óf het Intensive Lifting masker welke we een 5 tot 15 minuten laten intrekken met een ontspannen muziekje op de achtergrond….Je zal de eerste niet zijn die in slaap gaat vallen….Deze behandeling sluiten we af met een dag of nachtverzorging.

Superzachte huid gegarandeerd!
Gebruikte producten en hun werking nog even op een rijtje:


Scrub Roos 350 ml 
Botanical Beauty Body en Face Scrub werken huidverbeterend en zorgen dat de mineralen, die vaak tekort zijn voor een goede balans, een goede verzorging geeft aan iedere de huid. Het ondersteunt, verbeterd en zorgt voor genezing bij huidproblemen.
In een geurloze versie en 4 verschillende geuren te verkrijgen aangepast aan je huidtype.
bb-multi-use-oil-150-ml-foto

Botanical Beauty Multi Use Oil is een reiniging olie voor de dagelijkse reiniging van iedere huid. Het reinigt op zeer milde wijze goed en o. Deze zelfde olie werkt tevens als dag en/of nachtverzorging en als een aanvullend serum….all-in-one.
In een geurloze versie en 4 verschillende geuren te verkrijgen aangepast aan je huidtype.
bb-rosewater-skinspray-150-ml-foto
Botanical Beauty Rosewater Skinspray is een hydrolaat wat overgebleven is na de destillatie van de etherische olie. Het verfrist, is ontstekingsremmend, celvernieuwend en verzachtend en een perfect setje met de Multi Use Oil. Onmisbaar bij de dagelijkse huidverzorging en more…….
bb-dode-zee-water-150-ml-foto

Botanical Beauty Dode Zee Water zorgt dat de poriën van de huid goed gereinigd worden en openen zodat de huidverzorging veel beter kan intrekken. Tevens verwijdert het, net zoals de scrubs, de dode huidcellen maar dan zonder korrel.

Dode Zee Modder
Botanical Dode Zee Modder Dode Zee Modder is zeer rijk aan mineralen en zouten. Al eeuwenlang wordt de zwarte modder daarom zowel therapeutisch als cosmetische gebruikt vanwege de diep reinigende werking. Dode Zee Modder is bijzonder heilzaam bij huidproblemen en huidverbetering, maar ook bij bijvoorbeeld spierpijn en reumatische aandoeningen.

Body Butter 100 ml
Botanical Beauty Body Butters hebben een frisse, subtiele geur en bestaan voor 100% uit sheabutter en koudgeperste zoete amandelolie, druivenpitolie, avocado-olie en jojobaolie verkregen uit de eerste persing. Multi Use Butter maakt zelfs de meest extreem droge en vochtarme huid weer soepel, zijdezacht en heerlijk comfortabel.

Botanical Facelifting Masker

Botanical Beauty Argania Facelifting masker
Het Argan Facelifting Masker is geschikt voor de vermoeide, schrale, vochtarme of ouder wordende huid en geeft de huid nieuwe veerkracht door biologische oliën en kruiden, zoals jojobaolie, avocado-olie en teunisbloem.